Vincent van Dam

Vincent van Dam dirigeert de koren Praising Voices en Joy binnen de Streefkerkse Koren. Vincent wil mensen raken met muziek, door met elkaar muziek te maken. Hij geeft graag jonge mensen de kans hun talenten optimaal te ontwikkelen en in te zetten voor die beleving van muziek. De schoonheid zit in de eenvoud, vindt hij. Hij zoekt de randen op van vernieuwing en verbreding in de muziek. Hierdoor ontstaat een eigentijds stempel, dat hij drukt op de muziek en concerten die hij produceert. 

In zijn muziekcarrière werkt Vincent regelmatig samen met o.a. zijn voorbeeld, Martin Zonnenberg. Vincent heeft de afgelopen jaren al vele arrangementen geschreven voor diverse koorstukken. Hij heeft verscheidene cd’s geproduceerd en bij allerlei concerten klinken zijn arrangementen. Daarnaast zijn er dvd’s opgenomen van zijn werk in de muziekwereld en zijn er opnames gemaakt voor nationale radio en televisie (Nederland zingt – EO). Vincent heeft als arrangeur al vele bewerkingen gemaakt van bestaande liederen, maar hij componeert ook nieuwe liederen. Zo componeert hij alle muziek voor zijn orkeststukken zelf.

Joëlle van Zessen

Joëlle van Zessen is sinds oktober 2017 dirigent van het kinderkoor de Streefzangers. Met veel plezier begeleidt ze het kinderkoor op gitaar. Jaarlijks zingt het kinderkoor tijdens concerten van de Streefkerkse Koren, o.a. met Pasen en Kerst. Ook zingt het koor in bejaarden- en verzorgingstehuizen, waar de kinderen veel ouderen doen glimlachen. Het is elke week weer een feestje om te zingen, met liederen uiteenlopend van vrolijke versjes tot liederen met diepe teksten, die de kinderen hopelijk hun hele leven zullen meedragen.